Skou-bygningen - Aarhus Universitet

Projektbeskrivelse

Skou-bygningen - opkaldt efter nobelprismodtager Jens Christian Skou - er Aarhus Universitets nye forskningsbygning, der huser Institut for Biomedicin. Bygningen samler alle forskningsenheder under et tag og tilbyder tidssvarende fleksible faciliteter til de bedste forskere fra hele verden samt studerende og personale.

Orienteret mod nord, mod forpladsen, inviterer nybygningens markante transparente gavlparti mod hovedindgangen til, at man ledes ind under gavlens store åbne underskæring. To forskudte overlappende længer skaber et stort centralt trappe og brugs-rum, mens bygningsbredden rummer forskningsenhedernes kontorer og laboratoriefunktioner i længerne.

Belysningsløsning

SG har leveret en kundetilpasset belysningsløsning i form af LED indsatser 4000K med opal afskærmning. Den almene belysning i gange og kontorer er løst via cirkulære armaturer. I det centrale trappe- og brugsrum er hver etage såvel som de fritsvævende mødeenheder fremhævet via indbyggede indsatser. Rummets form understreges på elegant vis med de klart definerede lysbånd. 

Institut for Biomedicin, Aarhus Universitet
Wilhelm Meyers Allé 3
8000 Århus C
Danmark

Se kort: Google Maps

Bruger: Institut for Biomedicin, Aarhus Universitet

Arkitekt: Cubo Arkitekterne

Ingeniør: Søren Jensen

Installatør: Uggerly Installation

Relaterede produkter