Pysäköintitalo Nian

Hankkeen kuvaus

Gävlessä sijaitsevan Nian-pysäköintitalon omistaja, CBRE Global Investors, halusi kunnostaa ja vaihtaa vanhat valaisimet valaistustason ja turvallisuuden parantamiseksi, energiatehokkuuden nostamiseksi ja kunnossapitokustannusten laskemiseksi. Swecon sähköteknikko Viktor Nyström sai tehtäväksi kehittää uuden valaistusratkaisun.

Valaistusratkaisu

Valinta osui SG:n Area 66:een, joka on kestävä valaisin erinomaisella valotekniikalla. Urakoitsija WDN ja projektijohtaja Peter Dahlöf ovat erittäin tyytyväisiä Area 66:een. Valaisin oli toisaalta helppo asentaa ja toisaalta se laski energiankulutusta 65 %. Uusi valaistus luo pysäköintitaloon valoisamman ja turvallisemman ympäristön.

Parkeringshuset Nian
Drottninggatan 9
803 20 Gävle
Ruotsi

Katso kartta: Google Maps

Liittyvät tuotteet