Ingeniør'ne

Prosjektbeskrivelse

INGENIØR’NE har overtatt det tidligere posthuset i Esbjerg, med adresse Jernbanegade 1. Eiendommen ble oppført på midten av 1990-tallet og har en unik og sentral plassering nær motorvei, havn og bysentrum. Bygningen er selvsagt markant, ettersom den har fungert som posthus med postekspedisjon og pakkesentral/budsentral. 

Det er satt inn trapper mellom etasjene i det åpne arealet. Den tidligere inngangen i bygningen er fjernet og erstattet med store glasspartier, og det er laget ny og mer moderne inngang på nordsiden av bygningen. Det er etablert resepsjon, kontorer, møterom og kantine i 1. etasje, og kontorer, møterom og åpent kontorlandskap i 2. etasje. I kjelleren er det arkiv, tekniske rom, personalrom osv. Alt i alt et moderne kontor for INGENIØR’NEs fremtidige arbeid.

Belysningsløsning

SG har levert belysningsløsningen. 

100 stk Molior Line, 16 stk Molior Corner og 40 stk Rax 150 er installert i de forskjellige rommene i bygningen for å fremheve de rene og moderne linjene i det nyrenoverte hovedkontoret.

Armaturene er dagslysstyrt med DALI, slik at lyset tilpasses gjennom dagen. Dette gir et behagelig lys for medarbeidere og en energieffektiv løsning.

INGENIØR’NE
Jernbanegade 1
6700 Esbjerg
Danmark

Se kart: Google Maps

Relaterte produkter