Ingeniør'ne

Projektbeskrivning

INGENIØR’NE har tagit över det gamla postkontoret i Esbjerg som ligger på Jernbanegade 1. Fastigheten byggdes i mitten av 90-talet och har en unik, central placering nära motorvägen, hamnen och stadskärnan. Byggnaden är verkligen anmärkningsvärd eftersom den har fungerat som postkontor med kassor och brevsortering/budtjänster. 

Trappor har lagts till mellan våningarna i den öppna avdelningen. Den tidigare ingången har satts igen och ersatts med stora glaspaneler, och en ny modernare ingång har öppnats på norrsidan av byggnaden. På första våningen finns numera reception, mötesrum och matsal, och på andra våningen finns ett öppet kontorslandskap. Källarvåningen rymmer nu arkiv, tekniska avdelningar, personalrum mm. Byggnaden har alltså förvandlats till ett modernt kontor som INGENIØR’NE har stora nytta av framöver.

Belysningslösning

Belysningslösningen levererades av SG. 

100 st Molior Line, 16 st Molior Corner och 40 st Rax 150 har installerats i byggnadens olika rum för att understryka de rena, moderna linjerna i det nyrenoverade huvudkontoret.

Ljuskällorna styrs av dagsljuset med hjälp av DALI, vilket säkerställer att ljuset anpassas under hela dagen. Det ger bekväma belysningsnivåer för medarbetarna och är dessutom en energieffektiv lösning.

INGENIØR’NE
Jernbanegade 1
6700 Esbjerg
Danmark

Se karta: Google Maps

Liknande produkter