Parkeringshuset Nian

Projektbeskrivning

Ägarna till parkeringshuset Nian i Gävle City, CBRE Global Investors, ville renovera och byta ut den gamla belysningen för bättre belysning och säkerhet, samt förbättrad energieffektivitet och reduktion av underhållskostnader. Viktor Nyström, eltekniker hos Sweco, fick i uppdrag att utveckla en ny belysningslösning.

Belysningslösning

Valet föll på SG:s Area 66, som är en robust armatur med utmärkt belysningsteknik. Entreprenören WDN och projektledaren Peter Dahlöf är mycket nöjda med Area 66. Det beror dels på att det var enkelt att installera, och dels på att det innebar en energibesparing på 65 %. Med den nya belysningen lyckades man skapa en ljusare och tryggare miljö i parkeringshuset.

Parkeringshuset Nian
Drottninggatan 9
803 20 Gävle
Sverige

Se karta: Google Maps

Liknande produkter