Ingeniør'ne

Hankkeen kuvaus

Konsulttitoimisto INGENIØR’NE on vallannut Esbjergin entisen postitoimiston osoitteessa Jernbanegade 1. Kiinteistö on rakennettu 1990-luvun puolivälissä ja sillä on ainutlaatuinen ja keskeinen sijainti moottoritien, sataman ja kaupungin keskustan suhteen. Sanomattakin on selvää, että rakennus on merkittävä ottaen huomioon. että se on toiminut postitoimistona palvelutiskeineen ja lajittelu-/kuriiripalveluineen. 

Avoimeen tilaan on lisätty kerrokset yhdistävä portaikko. Rakennuksen entinen sisäänkäynti on korvattu suurilla lasilevyillä ja rakennuksen pohjoispuolelle on tehty uusi nykyaikaisempi sisäänkäynti. Pohjakerrokseen on sijoitettu vastaanottotila, toimistoja, kokoushuoneita ja ruokala, 2. kerrokseen toimistoja, kokoushuoneita ja avokonttori. Kellarissa sijaitsevat arkistot, tekniset tilat, sosiaalitilat, jne. Kaiken kaikkiaan se on nyt nykyaikainen toimitila INGENIØR’NE-yrityksen tulevalle työlle.

Valaistusratkaisu

SG toimitti rakennuksen valaistusratkaisun. 

Huoneisiin on asennettu 100 Molior Line, 16 Molior Corner ja 40 Rax 150 -valaisinta korostamaan vastasaneeratun pääkonttorin selkeitä ja moderneja linjoja.

Valaisimet ovat päivänvalo-ohjattuja DALI:lla sen varmistamiseksi, että valaistus sovitetaan koko päivän ajan. Ratkaisu tarjoaa työntekijöille miellyttävän ja energiatehokkaan valaistuksen.

INGENIØR’NE
Jernbanegade 1
6700 Esbjerg
Tanska

Katso kartta: Google Maps

Liittyvät tuotteet