FAQ - Smart App

Q1) Får ikke tilknyttet enheter til systemet ved installasjon. Står kun og søker.

A1) Avslutt/lukk appen og restart telefonen, deretter tilkoble enheter. Ved ytterligere problemer se A2

A2) Har telefonen mange tilknytninger til f.eks handsfree, stereo, headsett o.s.v. forsøk å frigjøre noen tilkoblinger til disse. For mange enheter tilknyttet telefonen kan påvirke programmeringsprosessen.

A3) Android telefoner har ofte en mulighet for å sjekke vedlikeholdsstatus. Bruke denne til å optimalisere telefoner før programmering.

Q2) Får ikke Tilkoblet enheter som er lagt inn når appen startes. Står kun søker.

A1) Er riktig lokasjon valgt? Dette kan sjekkes ved å trykke på den røde SG logoen i appen (oppe til venstre) Deretter trykke på lokasjonen i listen. Om ikke man har tilgang til Lokasjonen sin må den som opprettet den dele lokasjonen med deg.

A2) Sjekk at det er lagt inn enheter i lokasjonen du ha valgt. Dette sjekkes ved og åpne menyen (tannhjulet oppe til høyre) deretter velg enhetsbehandling. Om det ikke skulle ligge noen enheter her påse at rett lokasjon er valgt (ref. A1) eller kontakt den som har utført installasjonen av anlegget for å sjekke at lokasjon er delt.

A2) Avslutt/lukk alle åpne apper og restart telefonen, deretter forsøk og åpne SG Smart appen på nytt igjen. Ved ytterligere problemer se A2

A3) Har telefonen mange tilknytninger til f.eks handsfree, stereo, headsett o.s.v. forsøk å frigjøre noen tilkoblinger til disse. For mange enheter tilknyttet telefonen kan påvirke tilkoblingsprosessen. 

A4) Android telefoner har ofte en mulighet for å sjekke vedlikeholdsstatus. Bruke denne til å optimalisere telefonen.

A5) Avinstaller og installer SG Smart app på nytt.

Q3) Får ikke logget inn i appen eller ingen tilgang til funksjoner i appen

A1) Er riktig lokasjon valgt? Dette kan sjekkes ved å trykke på den røde SG logoen i appen (oppe til venstre) Deretter trykke på lokasjonen i listen. Om ikke man har tilgang til Lokasjonen sin må den som opprettet den dele lokasjonen med deg.

A2) Avinstaller appen fra din enhet/mobil og legg den deretter inn på nytt. Appen lastes ned fra Play Butikk (Android) eller App Store (Apple)

Q4) Enheter responderer ikke/ faller ut av appen (grå enhetstekst)

A1) Slå av og på sikringen der enheten som faller ut er montert. Vent ca 10 sek før den slås på igjen. Vedvarer det at enhet faller ut se A2

A2) Gi ett trykk på «R» knappen på enhet og vent ca 1 min, deretter sjekk at tilkoblingen fungerer igjen. Dersom ikke aktiv tilkobling se A3

A2) Meld enheten inn og ut av appen. Dette gjøres ved å åpne menyen (tannhjulet oppe til høyre) deretter Frakoble enhet. Se Smart Brukermanual under Download
Når enheten er resatt legges den inn på nytt. Dette gjøres i menyen under Enhetsbehandling og + (oppe til høyre).

Q5) Kan installatør slette lokasjon etter overføring til sluttbruker

A) Dersom lokasjon er overført med administrator rettigheter (velges ved overføring) til sluttbruker kan lokasjon slettes fra installatøren sin enhet.

Q6) Hva skjer ved bruk av «Tving Slett»/«Force Delete» funksjon fra appen

A) Enheten som «Tving Slett» funksjon har vært brukt på vil forsvinne fra appen, men vil ikke være åpen for ny tilkobling. Har man en enhet som har vært benyttet Tving Slett funksjon på kan man resette den ved å følge prosedyre for «Frakoble Enhet» i appen. Se Smart Brukermanual under Download.

Q7) Kan SG Smart påvirkes negativt av andre enheter

A) Ved mistanke om dette gjøres enhet man mener påvirker SG Smart systemet strømløs. Opphører problemet kan det skyldes påvirkning. Kontakt leverandør av påvirket enhet eller SG Armaturen (teknisk@sg-as.no) for å sjekke muligheter vedrørende løsning. 

Q8) Tar lang tid å tilkoble fra mobil

A) Ved bruk av SG Smart Gateway opphører dette. Ventetid skyldes statusoppdatering på Bluetooth tilkoblinger av enheter. Systemet responderer også raskere på kommandooverføringer ved bruk av SG Smart Gateway. 

Q9 Hvordan dele lokasjonen med annen bruker.

A) Lokasjon deles enkelt fra installatørs telefon ved å trykke på den røde SG logoen oppe til venstre i appen, deretter finne linjen hvor navnet på din lokasjon står og sveipe denne mot venstre. I menyen som kommer opp velges «mer» så «dele». Tast inn brukernavnet som skal deles til og velg rettigheter. Du vil da få tilgang når du velger «aksepter» på meldingen som kommer opp i din app (på brukeren som er delt til).